joi, februarie 05, 2015

Avize obtinute de la MApN necesare înstrăinării pentru unele terenuri agricole situate în extravilanTerenurile agricole situate în extravilan pe o adâncime de 30 km faţă de frontiera de stat şi ţărmul Mării Negre, către interior, precum şi cele situate în extravilan la o distanţă de până la 2.400 m faţă de obiectivele speciale pot fi înstrăinate prin vânzare-cumpărare doar cu avizul specific al Ministerului Apărării Naţionale, eliberat în urma consultării cu organele de stat cu atribuţii în domeniul siguranţei naţionale, prin structurile interne specializate menţionate la art. 6 alin. 1 din Legea nr. 51/1991 privind securitatea naţională a României, cu modificările şi completările ulterioare.


Prin obiectiv special se înţelege terenul, cu sau fără construcţii, aflat în patrimonial instituţiilor prevăzute la art. 6 alin. (1) din Legea nr. 51/1991 privind securitatea naţională a României, republicată.

Documentele de interes public privind activitatea de avizare vânzare-cumpărare a terenurilor agricole menţionate în Legea nr. 17/2014 (terenuri  agricole situate în extravilan) gasiti la adresa http://smg.mapn.ro/terenuri%20agricole/index.php


Aici găsiti:


  •   Informaţii referitoare la depunerea cererilor:

        a)  „Secţia avize vânzare-cumpărare terenuri agricole“, cu indicativul numeric 02700 Bucureşti, primeşte documentaţiile transmise de către solicitanţi prin poştă sau direct, la sediul Direcţiei Topografice Militare (DTM) şi le înregistrează.

      b)    Cererile de eliberare a avizului specific al Ministerului Apărării Naţionale pentru vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan, în situaţiile prevăzute de art. 3 din Legea nr. 17/2014, se depun la „Secţia avize vânzare-cumpărare terenuri agricole“, situată în B-dul Ion Mihalache, nr. 124-126, sector 1, Bucureşti, tel. 021.22.44.187.

  •      Legislatie:

Niciun comentariu: